S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

21 april VAKO tegen ONR, ONR wint met 5 doelpunten verschil

Tue 24 Apr, 21:27




En weer speelden onze jongens een geweldige wedstrijd. Het doel van VAKO werd bezet door het meisje van VAKO, een geruststelling voor sommigen. In de vorige wedstrijd deed zij absoluut niet voor de jongens onder.

Nadat een aantal kansen van ONR geen doelpunt opleverde, wist Martijn het eerste doelpunt te scoren na een mooie voorzet van Tommie. Vervolgens scoorde Sven het tweede doelpunt, het begin van nog meer doelpunten. Martijn de derde treffer, Johan de vierde (na wat chaotische taferelen bij het doel van de tegenstander) en voor de rust scoorde Rik het vijfde doelpunt.

Na  de rust hebben we kunnen genieten van Martijn die na het passeren van drie tegenspelers het 6e doelpunt maakte. Het 7e doelpunt werd niet door onze spelers gescoord, maar kwam door een eigen doelpunt.

Tegen het einde van de wedstrijd kwamen er toch wat gaten in de verdediging, VAKO wist nog 2 doelpunten te scoren, ondanks het goede keeperwerk van Jesse. 

Maar de resultaten van deze wedstrijd zijn te danken aan het goede spel van alle 9 jongens op het veld. Van het publiek van de tegenstanders werden complimenten uitgedeeld voor het goede overspelen en het als een team voetballen. Klasse : Tommie, Rick, John, Sven, Jesse, Dirk, Johan, Martijn en Igor !! Op naar de volgende wedstrijd op 5 mei thuis tegen GRC.

De penalty's werden met succes genomen door : Rick, Sven, Dirk en Martijn.








Terug
 
 
 
 
 
Sponsorgalerie